Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık´ta bir ilke imza atılıyor

Ayvalık´ta bir ilke imza atılıyor

Ayvalık Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışın daha da geliştirerek bu kez farklı bir alanda vatandaşın yanında olacak.

Evde Sağlık, Bakım ve Hasta Nakil Hizmetleri, Yaşlı Bakım Evi, Engelli Merkezi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Eski Vergi Dairesi karşısında bulunan Eski Cazım Nuri Erman Sağlık Ocağını yaklaşık altı ay boyunca tadilat yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, içerisinde Erken Doğmuşlar Konuk Evi, Özel Çocuklar Eğitim Merkezi ve yeni bir hizmet olan Kadın Danışma merkezini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ne hazırladı.
Yapılan yeni hizmet binası hakkında görüşlerini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ?Yeni hizmet binamız çok modern çok güzel oldu. Göreve gelirken amacımız toplumun her kesimine dokunmaktı. İlk olarak çocuklarımıza dokunduk ve Zeytin Çekirdeklerimizi hayata geçirdik. Evde Bakım Hizmetleri ile beraber, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza dokunduk. Ambulanslarımızı düzenleyerek, onların büyükşehirlere ulaşımı sağladık. Tedavilerini büyük hastanede yaptırabiliyorlar. Şimdi üç güzel hizmetimizi tek bir merkezde toplayacağız. Seçimden önce de sonrada söz verdiğimiz, Kadın Danışma Merkezimizi hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Özel çocuklarımız da daha modern bir ortamda eğitim görecekler. Yaşlılarımız da daha iyi şartlarda misafirimiz olacaklar. Onlara yaşlı gözlüyle bakmadığımızı da belirtmek istiyorum. Bizden tek farkları erken doğmuş olmaları. O yüzden isimlerini de erken doğmuşlar olarak koyduk Bu sayede Ayvalık´ımızda herkesin fırsat eşitliği olacağı inancındayız. 8 Mart günü yapacağımız hizmet binamızın açılışına herkesi davet ediyorum. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum´´ dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ayvalık ilke imza atılıyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli