Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık´ta ?Denetim Formasyonu Kazandırma? semineri

Ayvalık´ta ?Denetim Formasyonu Kazandırma? semineri

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve 07-11 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ?Denetim Formasyonu Kazandırma? Semineri Ayvalık Cunda Uygulama Oteli´nde başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı organizasyonunda ?Denetim Formasyonu Kazandırma? semineri açılış törenine, Rehberlik ve Denetim Daire Başkanı Yaşar Keleş, Rehberlik Denetim Başkanı Atif Ala, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Maarif Müfettişleri Başkanı Emin Bülent Bayraktar, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, daire amirleri ve 81 ilden gelen Maarif Müfettişleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, iki yıldan beri hemen hemen her hafta Genel Müdürlüklerin düzenlediği seminerlere, toplam kalite anlayışı içerisinde ve en iyi şekilde Ayvalık Cunda Uygulama Oteli´nde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.
Rehberlik ve Denetim Daire Başkanı Yaşar Keleş, ?7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Denetim Formasyonu Kazandırma seminerinin içeriğinde, inceleme, soruşturma, rehberlik ve denetim uygulamalarıyla mesleki etik davranış ilkeleri konularının bulunduğunu belirterek, ?Bütün Türkiye´de aynı denetim rehberleri ortak esaslar kapsamında bir denetim ve rehberlik çalışması yürütülmesinin, Milli Eğitim camiamız adına şu ana kadarki süreç itibariyle gerçekten olumlu katkılar sağladığını görüyoruz.? diye konuştu.
7 Aralık 2015 Pazartesi günü başlayan seminer 11 Aralık 2015 Cuma günü sona erecek.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli