Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık´ta ?Gece Pazarı? yerleri kura ile sahiplerini buldu

Ayvalık´ta ?Gece Pazarı? yerleri kura ile sahiplerini buldu

Ayvalık Talatpaşa Caddesi ve çevresinde yaz sezonunda kurulan Gece Pazarında bu yıl 89 tezgâh yerini alacak.

Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi´nde dün yapılan kura çekimine, 120 başvurunun 89 tanesi hak kazandı. Kura çekimi, Ayvalık Belediyesi El Emeği Gece Pazar´ından sorumlu meclis üyesi Dilek Saraçoğlu ve Zabıt Müdürü Hasan Narin nezaretinde yapıldı.
Kura seçimi öncesinde konuşan Zabıta Müdürü Narin, hayırlı olsun dileklerinin ardından şartların Encümen kararıyla belirlendiğini hatırlattı. Şartlar; bir kişinin sadece bir tezgaha sahip olacağı, yerinden memnun olmayanların tezgah sahiplerine para iadesi yapılmayacağı, kura seçimine girmeden önce sezonluk ücretlerini peşin yatırmalarını ve makbuzlarını zabıta müdürlüğüne getirmeleri gerektiğini anlattı.
El emeği olmayıp başvuranların bu kurada yer alamayacakları bilgisi veren Narin, bu esnafımıza başka bir yer göstereceklerini belirtti.
Kura çekimi için herkese mesaj çekildiğini belirtildi. Başvuru şartlarını sağlayıp kura çekiminde bulunmayanların kuralarını, haklarını kaybetmemesi adına Meclis Üyesi Saraçoğlu ve Zabıta Müdürlüğü Personeli çekti.
El Emeği Gece Pazar´ında 16 Haziran kampet tezgâhların sınırları belirlenecek ve Ayvalık 17 Haziran Cuma Günü Gece Pazarı´na kavuşacak.

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli