Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ayvalık´ta geleceğe yatırım yapılıyor

Ayvalık´ta geleceğe  yatırım yapılıyor

Ayvalık Belediyesi asfalt, yol, kaldırım konusunda bölgenin ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor.


Altınova´da asfalt çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Asfalt çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz ve Ayvalık´ı bayram tatiline hazırlıyoruz.? dedi.
Ayvalık Belediye Fen İşleri ekiplerinin Altınova sahil kesiminde yaptığı asfalt çalışmalarında sona yaklaşılırken, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gençer, yörede yaşayanlarla da sohbet etti.
Ayvalık ve bağlı mahallelerde yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten Gençer, ?Kilit parke, granit taş ve asfalt çalışmalarımızda eş zamanlı devam ediyor. Kalınlığını ve kalitesini hesaplayarak yapılan yollarımızın uzun yıllar kullanılmasını istedik. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber faaliyetleri her an yerinde inceliyoruz. Serilecek tonlarca asfalt, yenilenecek kilometrelerce yol, Ayvalık´ın geleceğine yapılan yatırımdır.? dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli