Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık´ta kaçak ve sahte içki operasyonu

Ayvalık´ta kaçak ve sahte içki operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca "Kaçak ve Sahte İçki" olaylarına yönelik yapılan çalışmalar esnasında, Ayvalık ilçesi Altınova mahallesinde Ö.K. ve E.K. isimli şahısların sahte içki üretimi yaparak satışını yaptıklarına dair bilgiye ulaştı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca "Kaçak ve Sahte İçki" olaylarına yönelik yapılan çalışmalar esnasında, Ayvalık ilçesi Altınova mahallesinde Ö.K. ve E.K. isimli şahısların sahte içki üretimi yaparak satışını yaptıklarına dair bilgiye ulaştı. Elde edilen istihbarî bilgi doğrultusunda Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Ö.K. ve E.K. isimli şahıslara ait işyerinde, E.K. isimli şahsın ev ve eklentileri ile deposunda yapılan aramalar sonucunda;22.000 adet çeşitli markalara ait içki şişe etiketi,1.875 adet muhtelif sayı ve ebatta doluma hazır boş içki şişesi, 1.745 adet şişe kapağı, 62 litre Etil Alkol,5 Adet 70 cc Sahte Viski, 1 adet 70 cc Sahte Rakı ele geçirildi.
Adli makamların talimatıyla Ö.K. ve E.K. isimli şüpheliler hakkında "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu´na Muhalefet" suçundan yasal işlem uygulandı.
Ayrıca Ayvalık Vergi Dairesi Müdürlüğü ekiplerince E.K. isimli şahsa 2.281 TL idari para cezası kesildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli