Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık´ta ?Kapınızdayız Yanınızdayız´ projesi

Ayvalık´ta ?Kapınızdayız Yanınızdayız´ projesi

Ayvalık Belediyesi, ?Kapınızdayız yanınızdayız? isimli projesini yaşama geçirdi.

Ayvalık Belediyesi, ?Kapınızdayız yanınızdayız? isimli projesini yaşama geçirdi.
Ayvalık Belediyesi Kültür İşleri ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek belirleyip rapor halinde sunduğu genel problemleri sokakları gezerek yerinde inceledi.
Sakarya Mahalle Muhtarı İbrahim Kurtay ile Fethiye Mahalle Muhtarı Harun Ziyansız´ın da eşlik ettiği ziyaretlere Ayvalık Belediyesi Zabıta, Temizlik, Parklar, Fen, Kültür İşleri ve Sosyal Yardım İşleri müdürleri de katıldı.
Daire birim amirlerinin çözüm önerilerini dinleyen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çalışmanın kent genelindeki tüm mahallelerde uygulanacağını söyledi.
Sakarya ve Fethiye mahallelerindeki sıkıntıların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını dile getiren Başkan Ergin, ?Hangi mahallenin sorunları nedir? hangi sokakta acil çözülmesi gereken sıkıntı nedir? tek tek tespit edilecek. Ekiplerimiz gün içinde vatandaşlarımızın kapısına gidecek, onların sorunlarını ilk ağızdan dinleyecek, ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılması gerekenler acil olarak yaşama geçirilecek.? dedi.
Sakarya ve Fethiye mahallelerinde 3 gün içinde 215 hane ziyaret edilerek sorunların kaynağından dinlendiğini ifade eden Başkan Ergin, belirlenen ihtiyaçlı 21 aileye ivedilikle destek verildiğini, her iki mahallede muhtarlar ile belirlenen yol, kaldırım, park ve bahçe bakımı gibi sorunların da çözüme kavuşturulacağını söyledi. Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu