Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık´ta Mahalle Ev sayısı artıyor

Ayvalık´ta Mahalle Ev sayısı artıyor

. Ayvalık Belediyesi´nin sosyal sorumluluk projelerinden olan Mahalle Evleri´nin dördüncüsü yakında hizmete giriyor

. Ayvalık Belediyesi´nin sosyal sorumluluk projelerinden olan Mahalle Evleri´nin dördüncüsü yakında hizmete giriyor
Ayvalık Belediyesi, dördüncü Mahalle Evi´ni açmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, çalışmaları yerinde görmek amacıyla Mahalle Evi´ni ziyaret eti. Eksikliklerin tamamlanması ve çalışmaların hızlandırılması konusunda talimat veren Başkan Ergin, Mahalle Evleri´nin belediyeye açılan kapılar olduğunu söyledi.
Merkezin çok yakında açılışını yapacaklarını duyuran Başkan Ergin, evin mesleki kursların merkezi olacağını vurgulayarak, ?Halkla iç içe olabileceğimiz, sosyal belediyecilik adına önemli çalışmalar yaptığımız projeler arasında yer alan evlerimizin devamı gelecek. Meslek sahibi olan gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam olanakları yaratılmasının da kapısı açılacak? dedi.
Açılışını gerçekleştirdikleri diğer evler gibi dördüncüsünü de mahalleliye emanet edeceklerinin ifade eden Başkan Ergin, ?Adını biz Mahalle Evi olarak yazdık. Mahallelerde yaşayanlar ?adına halkevi, semtevi, mahalle evi´ diyebilir, hemşerilerimin gönlünden ne geçiyorsa halk arasında o isimle bilinsin. Bizim için önemli olan bir arada, mahallede, mahalleliyle birlikte olmak. Mahallenin öncelikli ihtiyaçlarını orada yaşayanlar ile birlikte belirlemek, aile çatısı altında çözümler bulmak tüm amacımız.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli