Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ayvalık’ta şüpheli ölüm

Ayvalık’ta şüpheli ölüm

Ayvalık ilçesinde arkadaşlarıyla gece alkol aldıktan sonra kavga ettiği iddia edilen şahıs, sabah fenalaşınca kaldırıldığı hastanede öldü.

Ayvalık ilçesinde arkadaşlarıyla gece alkol aldıktan sonra kavga ettiği iddia edilen şahıs, sabah fenalaşınca kaldırıldığı hastanede öldü. Polis ekipleri şüpheli ölüm olayı ile ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre; Ayvalık'a bağlı Pateriça mevkiinde geçtiğimiz Perşembe akşamı sahil kenarına park ettikleri otomobil içerisinde 2 arkadaşı ile birlikte alkol alan Murat Uzun (36) alkolün etkisiyle tartıştığı arkadaşı M.C.E. ile kavgaya tutuştu. Kavganın kısa bir süre sonra yatışmasından sonra Murat Uzun evine giderek uyudu. Sabah uyandığında kendisini iyi hissetmediği için Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasını isteyen Murat Uzun, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Savcılık, Murat Uzun'un kesin ölüm nedeninin tespiti için cenazesini Bursa Adli Kurumu’na gönderdi. 

Polis ekipleri, Murat Uzun’un birlikte alkol aldığı ve kavga ettiği öne sürülen arkadaşları M.C.E. ve M.D. isimli şahısları gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ayvalık’ şüpheli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı