Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ayvalık’ta Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızla sürüyor

Ayvalık’ta Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızla sürüyor

Mülkiyeti Ayvalık Belediyesi’ne ait değerli arazi üzerinde yükselen ve iş insanı Cihan Şişman’ın inşaatını üstlendiği, tamamlandığında tefrişatını Ayvalık Belediyesi’nin yapacağı Ayvalık’ın ilk yaşlı bakımevinin...

Mülkiyeti Ayvalık Belediyesi’ne ait değerli arazi üzerinde yükselen ve iş insanı Cihan Şişman’ın inşaatını üstlendiği, tamamlandığında tefrişatını Ayvalık Belediyesi’nin yapacağı Ayvalık’ın ilk yaşlı bakımevinin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yaşlı bakımevi hizmete açıldığında konuklar Ayvalık’ın eşsiz manzarası eşliğinde ikinci baharı yaşayacak. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in sık aralıklarla denetlediği inşaatta tüm katların betonarme ve duvar örme işleri tamamlandı. 
Günümüz şartlarına uygun ve modern bir yaşlı bakımevinin Ayvalık’a kazandırılacağını vurgulayan Başkan Ergin, Ayvalık’ta uzun yıllardır eksikliği hissedilen bakımevinin önemli bir görev üstleneceğini, inşaatın anahtar tesliminin bağışçı Cihan Şişman tarafından yapılacağını belirterek, mobilya ve tefrişatını Ayvalık Belediyesi’nin üstleneceğinin bilgisini verdi.
Haber Merkezi
 



Tulin aybay
5.07.2023 14:06:04
Yasli bakimevi ne zaman faliyette olacak acaba.yasli alimi ne zaman tskler

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı