Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ayvalık’ta Yaşlı Bakım Evi inşası hızla sürüyor

Ayvalık’ta Yaşlı Bakım Evi inşası hızla sürüyor

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in seçim projeleri arasında yer alan, Ayvalık Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan ve hayırsever işinsanı Cihan Şişman’ın inşaatını üstlendiği Ayvalık’ın ilk tam donanımlı yaşlı bakımevi

 Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in seçim projeleri arasında yer alan, Ayvalık Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan ve hayırsever işinsanı Cihan Şişman’ın inşaatını üstlendiği Ayvalık’ın ilk tam donanımlı yaşlı bakımevi hızla yükseliyor. 
Ayvalık Belediye Başkanı Ergin’in sık aralıklarla denetlediği inşaatta kullanım katının kolon, kiriş bağlantısı ve betonarme işleri kısa sürede tamamlandı. 
Günümüz şartlarına uygun ve modern bir yaşlı bakımevini Ayvalık’a kazandıracaklarını belirten Başkan Ergin “İlk katının kolon ve betonarme işlerini 2 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Sebahat Cihan Şişman Yaşlı Bakımevi’nin açılış kurdelesini gelecek yıl kesmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaşlılarımıza hizmet etmek bizim görevimiz. Ayvalık Belediyesi olarak yaşlılarımızın bize seslendikleri andan itibaren yanlarındayız. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, yolumuza ışık tutan değerli büyüklerimize hayata geçirdiğimiz yaşlı bakımevinde konaklama ve bakım ünitelerinin yanı sıra hobi ve sanat atölyeleri, sosyal faaliyet alanlarında da hizmet edeceğiz.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı