Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ayvalık´taki tüm parklar çocuklar için yenilendi

Ayvalık´taki tüm parklar çocuklar için yenilendi

Ayvalık Belediyesi, Yunus Emre Parkının form ve fonksiyonlarında yaptığı değişiklikle aktivite çeşitliliği ve konfor sunuyor.

Ayvalık Belediyesi, Yunus Emre Parkının form ve fonksiyonlarında yaptığı değişiklikle aktivite çeşitliliği ve konfor sunuyor. Parkta, çocuklara bayram ve yaz tatili hediyesi niteliğinde bir sürpriz de yer alıyor.
Ali Çetinkaya Mahallesi´nde bulunan Yunus Emre Parkına dış mekân spor aletleri yerleştiren Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parkta yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İlave edilecek 3 aydınlatma direği ile akşam saatlerinde de dinlenme mekânı olarak hizmet verebilecek parkta, beton banklar kaldırılarak yerine ahşap ormancı bankları konulacak.
Gereksinimler ve talepler doğrultusunda gerçekleştirilen çalışma kapsamında; lavanta´nın da aralarında bulunduğu çalı türü bitkilerle yeşili arttırılacak parkta, eskiyen çocuk oyun grubu değiştirildi. Çocukları parkta, rengârenk oyun grubunun yanında bir de sürpriz bekliyor. Önümüzdeki günlerde yerleştirilecek Atlıkarınca ile çocukları eğlenceli bir bayram ve yaz tatili bekliyor.
Yapımı devam eden Gençlik Merkezi ile kültürel sanatsal ve eğitsel çalışmalar için ortam yaratan, sporun tüm dallarında alt yapının gelişmesi için destek veren bir anlayışla çalıştıklarını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi eğitim almaları kadar her alanda kişisel, sosyal ve kültürel açıdan gelişmelerine destek olmalıyız. Ayvalık Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilini en güzel şekilde geçirmesini sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız; hoşça vakit geçirirken geleceğe güvenle bakan nesiller yetişmesine katkı sunmak ? dedi.

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli