Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Azgın dalgalara yenik düştü

Azgın dalgalara yenik düştü

İlçemize bağlı Ormanlı Köyünde meydana gelen olayda 1 kişi denizde boğularak can verdi. Yaz tatilini Erdek ilçesine bağlı Ormanlı Köyünde geçiren Soner Cengiz (30) isimli Edebiyat Öğretmeni tatil için geldiği köyde boğularak can verdi.

İlçemize bağlı Ormanlı Köyünde meydana gelen olayda 1 kişi denizde boğularak can verdi.
Yaz tatilini Erdek ilçesine bağlı Ormanlı Köyünde geçiren Soner Cengiz (30) isimli Edebiyat Öğretmeni tatil için geldiği köyde boğularak can verdi. 
Dün meydana gelen olayda Soner Cengiz, kumsalda kitap okuduğu sırada kendisi ile birlikte tatil yapmaya gelen yeğenlerinin denizden gelen imdat seslerini duymasıyla yeğenlerini kurtarmak için boyu 1 metreye ulaşan azgın dalgalara atladı. Yeğenlerinin ikisini de kurtarmayı başaran Soner Cengiz birden dalgaların arasında kaybolmaya başladı. 
Çevreden gelen vatandaşların yardımları ile kıyıya getirilen Cengiz`in nefes aldığı anlaşılınca hemen 112 Acil servis aranarak Erdek Neyyiye Sıtkı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye gelirken yolda can verdiği öğrenilen Soner Cengiz`in cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için savcılık tarafından Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. 
Yeğenlerini kurtarırken hayatını kaybeden Soner Cengiz`in Erzincan doğumlu olduğu ve İstanbul Tuzla`da Edebiyat Öğretmenliği yaptığı öğrenildi. 
Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli