Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Aziz Koç, başkan yardımcılığına getirildi

Aziz Koç, başkan yardımcılığına getirildi

Manyas Belediye Başkan Yardımcılığına Aziz Koç atandı.

Manyas Belediye Başkan Yardımcılığına Aziz Koç atandı.
1953 yılında Nevşehir’de doğan Aziz Koç, ilk ve ortaokul ile lisenin bir bölümünü Nevşehir’de bir bölümünü ise Ankara’da tamamladı.
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra, 1976 yılında Ankara Belediyesinde işe başladı. 1987 yılında Edremit Belediyesinde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı.
1999 yılında emekli olan Koç, 1999-2004 yıllarında Güre Belediyesinde, Akçay Belediyesinin kuruluşunda da görev alıp 5 yıl çalışmanın ardından yine kuruluş aşamasında görev yaptığı Edremit-Kadıköy belde Belediyesinde haftada bir gün yine Edremit’in diğer beldesi olan Zeytinli’de ise haftada dört gün olmak üzere beş yıl süre ile Belediye Başkan Danışmanlığı görevinde bulundu.
Aziz Koç 1 Temmuz. 2014 tarihi itibarı ile Manyas Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanarak göreve başladı.
Kendisinin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Belediye Kanunu ve Devlet İhale Kanunu hakkında bilgi ve birikime sahip olduğunu Manyas’a Belediye Başkan yardımcısı olarak katkı vereceğini, amacının kendisini Manyas Belediye Başkanına öneren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin’i mahcup etmemek olduğunu söyledi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli