Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Babuşçudan Erdek ziyareti

Babuşçudan Erdek ziyareti

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Tülay Babuşçu, geldiği ilçemizde Pazartesi pazarı ile esnaf odalarını ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Tülay Babuşçu, geldiği ilçemizde Pazartesi pazarı ile esnaf odalarını ziyaret etti.
Hafta başında ilçeye gelen AK Parti adayı Tülay Babuşçu, beraberinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bilge Baykuş ve partili bayanlarla birlikte Pazartesi pazarını, esnafı ve esnaf odalarını ziyaret edip destek istedi.
 
Gün boyu devam eden ziyarette, seçmenlerden hayır dualarını ve desteklerini isteyen Babuşçu, 12 Haziran seçimlerinin bir demokrasi bayramı olarak daha kutlanması, 8 senelik emeğin zayi olmaması, hizmetlere hizmet eklenmesi için Balıkesir`li hemşerilerinin oylarına talip olduklarını anlattı. 
Balıkesir`in büyük şehir olması için destek olunmasını özellikle talep eden Babuşçu, "Demokrasimizin vazgeçilmez uygulama ve unsurlarından birisi olan millet iradesinin temsil edileceği milletin kararını vereceği sözünü söyleyeceği ve kendilerini temsil edecek TBMM`de kendileri adına ülkeye Balıkesir`e hizmet edecek insanları seçmek üzere 12 Haziran Pazar günü sandığa gidilecek. Ne mutlu ki bu demokrasi ile yönetilen cennet ülkemizde millet iradesini temsil edebiliyor iradesini kullanabiliyor sandık önümüze gelebiliyor" diye sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı