Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Baca yangını ahıra sıçradı

Baca yangını ahıra sıçradı

Dursunbey İlçesi kırsal Kavacık Mahallesi´nde çıkan yangında 4 ahır ve 1000 balya saman yanarken; 5 büyükbaş ve 3 küçükbaş hayvan ise telef oldu.

Dursunbey İlçesi kırsal Kavacık Mahallesi´nde çıkan yangında 4 ahır ve 1000 balya saman yanarken; 5 büyükbaş ve 3 küçükbaş hayvan ise telef oldu. Yangının bir fırının çatlayan bacasından sıçrayan alevlerden çıktığı öne sürüldü.
Dursunbey kırsal Kavacık Mahallesi´nde dün saat 00.40´ta, bir vatandaşa ait fırının çatlayan bacasından sıçrayan kıvılcımlar, Rami Fidan´a ait ahırın çatısını tutuşturdu. Yangın, rüzgarın da etkisiyle yan yana olan 4 ahıra sıçradı. Vatandaşların müdahalesi yetersiz kalınca yangın Dursunbey İtfaiye Grup Amirliği´ne bildirildi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiyeekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında, 1000 balya saman, 5 büyükbaş ve 3 küçükbaş hayvan ile onlarca tavuk telef oldu. Yangının 3-4 günden bu yana kullanılan fırının sıcak bırakılması nedeniyle çıktığı öne sürüldü. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı