Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAÇEV bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakıyor

BAÇEV bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakıyor

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı (BAÇEV), başarılı bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakmaya hazırlanıyor.

Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı (BAÇEV), başarılı bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakmaya hazırlanıyor.
Vakıf hizmet binasında gerçekleştirilen yılsonu etkinliğinde bu yıl mezun olan Canan Özdemir, Nuriye Algın, Gamze Sevgi ve Kubilay Börk yeni yaşamlarına uğurlandı. Mezun öğrenciler için pasta kesildi, günün anısına hediyeler sunuldu.
Etkinlikte BAÇEV´de burs karşılığı ders veren üniversiteli öğrencilere teşekkür belgesi sunuldu. Öğrencilerden Buse Çiftlik´in doğum günü yine pasta kesilerek kutlandı. Yönetim kurulu üyeleri ile öğrencileri bir araya getiren etkinlikte duygusal anlar yaşandı.
BAÇEV Başkanı Berrin Gençoğlu, "Devletimizin ve toplumumuzun geleceği, vereceğimiz eğitimin niteliği ve niceliği ile doğrudan bağlantılı.. Bütün ülkeler insanlarını yetiştirmeyi kendi varlıklarının devamının bir güvencesi olarak görüyor. Bizler de 1996 yılında eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, demokrat, laik ve hukukun üstünlüğüne inanmış, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençleri yetiştirmek adına çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza başladığımız günün coşkusuyla devam ediyoruz. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 33 öğrencimize burs, 30 öğrencimize de ders bursu katkısı sağladık." dedi.
Çağdaş eğitim yolunda ki çalışmalarına katkıda bulunan Balıkesirlilere de teşekkür eden Başkan Gençoğlu şunları söyledi: "Bu çalışmalarımızı yaparken, bize destek olan burs bağışçılarımıza, ders veren öğretmenlerimize, gezi ve tiyatro gibi kültürel etkinliklerimize katılan, cenaze ve düğünlerde geriye dönüşümlü çelenklerimizi tercih eden kişi ve kurumlara, çalışmalarımıza yer veren basınımıza teşekkür ediyorum. ´İşimiz eğitim gücümüz gençlik´ sloganıyla çıktığımız bu yolda iki dönemdir beraber olduğumuz yönetim kurulu üyelerimize şükran borçluyum. Bizi yalnız bırakmayan öğrencilerimizi de sevgiyle kucaklıyorum." Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli