Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BAGFAŞ ile Petrol-İş Sendikası anlaştı

BAGFAŞ ile Petrol-İş Sendikası anlaştı

BAGFAŞ Gübre Fabrikaları A.Ş. ile Petrol İş-Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi, 21 Ekim 2021 tarihinde Petrol-İş Genel Merkezi’nde imzalandı.

BAGFAŞ Gübre Fabrikaları A.Ş. ile Petrol İş-Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi, 21 Ekim 2021 tarihinde Petrol-İş Genel Merkezi’nde imzalandı. 
Bandırma BAGFAŞ A.Ş. işyerinde çalışan Petrol İş-Sendikası üyesi işçilerin toplu iş sözleşme farkları ve zamları 1 Temmuz 2021 tarihinden geçerli olacak şekilde 21 Ekim 2021 Perşembe günü Petrol-İş Sendikası Genel Merkezi’nde BAGFAŞ işvereni ile imzalandı. 
Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine; Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Genel Sekreter Salih Akduman, Genel Mali Sekreter Erhan Yakışan, Genel Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda, Genel Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut, BAGFAŞ Gübre Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza Yahya Kemal Gençer, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Ünal, Genel Müdür Yardımcısı İpek Gençer, Personel Müdürü Serkan Kayın, Bandırma Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı İlyas Satırlı, Şube Başkan Yardımcıları Ayhan Çetin ve Gökhan Yavaş (Mali), BAGFAŞ işyeri temsilcileri Erdinç Yapıcı, Hakan Özakbaş ve Mert Ak katıldı. 
İmzalanan toplu iş sözleşmesinin ardından Petrol-İş Sendikası Bandırma Şubesi tarafından, kamuoyuna yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “BAGFAŞ, 1969 yılından beri Bandırma’da faaliyet gösteren ülkemizin en önemli gübre fabrikalarından biridir. Türkiye’de ve dünyada aynı sahada hem fosfatlı hem de nitratlı kimyevi gübre üreten tek sanayi kompleksidir. 770 bayisi ve Avrupa’ya yaptığı ihracat ile sadece Bandırma’nın değil Türkiye ve dünyanın en önemli markalarındandır. BAGFAŞ, sadece faaliyet gösterdiği işkoluna ve Bandırma’ya değil, ülkemiz sanayisine ve tarımına yıllardır büyük katkılarda bulunmaktadır. Ürettiği katma değer ve yarattığı istihdamla hem ekonomiye hem de Bandırma’ya fayda sağlamaktadır.  BAGFAŞ işyerinde Petrol-İş Sendikası olarak örgütlendiğimiz için hem gururluyuz, hem de onurluyuz. BAGFAŞ işverenimize de buradan teşekkürlerimizi sunar, imzalanan toplu iş sözleşmesinin BAGFAŞ işyerinde çalışan ve Petrol-İş Sendikası ailesine katılan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.” 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BAGFAŞ Petrol- Sendikası anlaştı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı