Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BAGFAŞ´a yeni genel müdür yardımcısı

BAGFAŞ´a yeni genel müdür yardımcısı

Erdek sınırları içinde bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.´de(BAGFAŞ) uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atan Ela Seçkiner yuvasına döndü.

Erdek sınırları içinde bulunan Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.´de(BAGFAŞ) uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atan Ela Seçkiner yuvasına döndü. Emekliliğinin ardından bir süre dinlenen Seçkiner, gelişen iş hacmi doğrultusunda yeniden ticaret ve ihracattan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak BAGFAŞ´ta göreve başladı.
Avusturya Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü´nden mezun olup 1984 yılında iş yaşamına atılan Ela Seçkiner, BP, NV, Turkse, Shell, The Shell Co of Turkey, Tirsan ve Pak Holding´te çeşitli kademelerde görev yaptı.
BAGFAŞ´taki uzun dönemli iş yaşamına 1999 yılında ithalat müdür yardımcısı olarak başlayan Seçkiner, 2000´de ithalat müdürü oldu. 2004 yılında ise ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığına getirildi.
BAGFAŞ´taki 15 yıllık iş yaşamının ardından 2014 yılında emekli olan Ela Seçkiner, emekliliğinden üç yıl sonra yeniden BAGFAŞ´ta göreve davet edildi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli