Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere açık davet?

Bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere açık davet?

Balıkesir Valiliği himayesinde paydaş kurumlarla birlikte uygulanmaya başlanan hayata tutunmayı seçenlere kapı açan ?Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum" uyuşturucu ile mücadele projesi için başvurular Valilik ve Kaymakamlık Açık Kapı Birimlerine yapı

Balıkesir Valiliği himayesinde paydaş kurumlarla birlikte uygulanmaya başlanan hayata tutunmayı seçenlere kapı açan ?Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum" uyuşturucu ile mücadele projesi için başvurular Valilik ve Kaymakamlık Açık Kapı Birimlerine yapılıyor.
Başvuru yapanlarının bilgilerinin gizli tutulmasına önem verilerek uygulanan projeyle ilgili hatırlatmalarını sosyal medya hesaplarından sıkça dile getiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bugünkü paylaşımında ?Yeni bir hayat için yeni bir umut...? diyerek bağımlılara seslendi.
Bağımlılıktan kurtulmanın mümkün olduğunu dile getiren Vali Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ?Uyuşturucu insanlarımızın dünyasını karartıyor. Uyuşturucu bağımlılığı ise insanlarımızın hayatını yok ediyor. Bağımlılıktan kurtulmak mümkün. Yeni bir hayat için yeni bir umut. Valilik ve Kaymakamlık Açık Kapı Birimleri yeni bir umut için görevde..? ifadelerini kullandı.
Proje kapsamında Valilik ve Kaymakamlıkların Açık Kapı Birimlerine bizzat veya 0 266 691 10 10 nolu telefon ile ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Birimine bizzat veya 0 266 223 09 94 nolu telefon ile başvuruların yapılarak tedavi sürecine başlanıyor. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli