Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bahar Futbol Turnuvası sona erdi

Bahar Futbol Turnuvası sona erdi

Balıkesir Dinamik Çalışanlar Derneğinin düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon Balıkesir Halk Sağlığı Futbol Takımı oldu.

Balıkesir Dinamik Çalışanlar Derneği`nin düzenlediği futbol turnuvasında şampiyon Balıkesir Halk Sağlığı Futbol Takımı oldu.
Balıkesir Dinamik Çalışanlar Derneği tarafından organize edilen 2. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası`nda şampiyon olan Halk Sağlığı ortaya koyduğu futbolla seyircileri mest etti.
Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği final maçı büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne oldu. ADH Sarf Gücü ile Halk Sağlığı takımları arasında oynanan ve normal süresi 3-3 berabere biten final maçında şampiyon, penaltı atışları sonucunda belli oldu.
Turnuvada şampiyon olan takımın yanı sıra en çok gol atan futbolcu, en centilmen takım, en centilmen futbolcu ile ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları törenle verildi.
Turnike halı saha tesislerinde oynanan final maçı öncesi turnuvaya iştirak eden 24 takımda top koşturan oyunculardan oluşan "Şöhretler Karması" maçı yapıldı. Dostluk ve centilmenliğin öne çıktığı maç 9-9 berabere sona erdi.
Daha sonra ADH Sarf Gücü ile Halk Sağlığı takımları arasında oynanan final maçına geçildi. Amatör Futbol Federasyonu hakemlerinden Fatih Ünlü`nün yönettiği final maçının normal süresi 3-3 berabere sona erince ardından penaltı atışlarına geçildi. ADH Sarf Gücü`nün ilk penaltıyı kaçırması ve Halk Sağlığı oyuncularının tüm vuruşlarını gole çevirmesi sonucunda 8-7`lik bir skorla turnuvanın şampiyonu Halk Sağlığı takımı oldu.
2. Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası final maçının ardından kupa ve madalya töreni yapıldı. Törende konuşan Dinamik Çalışanlar Derneği Genel Sekreteri Cemalettin Parmaksız, Bahar Turnuvası`nı, çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve centilmenlik duygularını canlı tutmak amacıyla gerçekleştirdiklerini, bu vesileyle dostluk ve kardeşliğin sporun heyecanıyla buluştuğunu görmekten mutlu olduklarını vurguladı.
Turnuvada Ümit Saptır en centilmen futbolcu, Realgaz (Balgaz) en centilmen takım, Halk Sağlığı takımından İsa Karaoğlan en çok gol atan oyuncu olurken. ADH Sarf Gücü ikinci, Kamu Hastaneler Birliği takımı ise üçüncülük kupası aldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli