Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bahçeli: Balıkesir üç hilale sahip çıktı

Bahçeli: Balıkesir üç hilale sahip çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir Belediyesinin düzenlediği toplu açılış törenlerine katıldı. Pazartesi günü Balıkesiri ziyaret eden Bahçeli, siyaset gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir Belediyesi`nin düzenlediği toplu açılış törenlerine katıldı. Pazartesi günü Balıkesir`i ziyaret eden Bahçeli, siyaset gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, deprem ve terör gündemini değerlendirirken, "Çözülmemizi bekleyenler, parçalanmamızı gözleyenler boşuna uğraşmasın. Cumhuriyet`i tasfiye etmek için fırsat kollayanlar, Türk milletini alt kimlikler arasında taksim ederek kutlu varlığını sona erdirmek için ortam hazırlayanlar boşuna heveslenmesin. Asla başaramayacaklar, asla emellerine muvaffak olamayacaklardır. Çünkü biz varız ve Balıkesirli kardeşlerimle yekvücut olarak saldırıları bertaraf etmeye Allah`ın izniyle hazırız ve yeterliyiz" şeklinde konuştu.
Bahçeli, Belediye`nin toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada MHP`li belediyenin yaptıklarının azımsanmayacak şekilde olduğunu kaydederek, çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Konuşmasının başında Balıkesir`in üç hilale sahip çıktığını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir`e karşı büyük bir sevgi beslediklerini kaydetti. Bahçeli, "Tarihiyle, doğasıyla, güzellikleriyle Balıkesir ülkemizin incisi ve gözbebeği olmuştur. Ve bizleri bu zamana kadar hiç mahcup etmemiştir. Yalnız bırakmamış, sırtını dönmemiş, sesimizi duymamazlık yapmamıştır. Çanakkale`nin yükünü omuzlarına alan elleri öpülesi Seyit Onbaşı`nın memleketi Üç Hilal`i bağrına basmış, yükümüzü paylaşmış ve hizmet etmemiz için bize fırsat vermiştir. Bu itibarla Balıkesir`e karşı görevlerimiz, yapacaklarımız vardır ve çok fazladır. Balıkesir Belediyemiz işte bu bilinç ve sorumluluk duygusuyla sizlerin yanında ve emrindedir. Hizmetinize koşmakta, zaman darlığı, süre ve imkân azlığı gibi bahanelere takılmadan sizlerin elinden tutmayı hedeflemektedir. Belediyecilik, her zaman söylediğim gibi, bir adanmışlık ve aşk meselesidir. Fedakârlığı gerektirir ve önceliğine alır. Belediyemiz işte böylesi bir bakışla hemşerilerinin sıkıntılarına odaklanmış ve harekete geçmiştir. Atılan her adım, yapılan her imar, hayata geçen her proje yeni bir umut demektir. Bugün Balıkesir`in her hanesine, tüten her ocağına Belediyemiz ulaşmalı ve onları kucaklamalıdır. Sofrasında ekmeği olmayanları, soğuk günlerde üşüyen elleri, titreyen bedenleri, bir kap sıcak çorbadan mahrum olan çaresizleri Belediyemiz bulmalı ve onlara milletimizin şefkatini ve âlicenaplığını göstermelidir. Bu şehrimizde hüzünleriyle, dertleriyle yaşayan kim varsa onlara cömertliğin üslubuyla ulaşmak vazgeçilmez bir prensibimizdir. Çünkü bizim gönlümüz herkese açıktır. Bizim safımızda herkese yer vardır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı