Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAİKAD BÜYÜYOR

BAİKAD BÜYÜYOR

Başkanlığını başarılı iş kadını Nurbin Tüfekçioğlunun yaptığı Balıkesir İş Kadınları Derneğine yeni üye katılımları gerçekleşti.

Başkanlığını başarılı iş kadını Nurbin Tüfekçioğlu`nun yaptığı Balıkesir İş Kadınları Derneği`ne yeni üye katılımları gerçekleşti.
Balıkesir`de birçok projeye ev sahipliği yapan Balıkesir İş Kadınları Derneği`ne 5 üye daha katıldı. Geçtiğimiz gün derneğe yeni katılan üyeler Türkan Buğra, Cahide Güngör, Yurdanur Köse Akbaş, Sare Işık ve Fatma Muhis`e BAİKAD Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu tarafından rozetleri takıldı. Balıkesir İş Kadınları Derneği`nin her geçen büyüğünü ifade eden ve yeni üyelerin derneğe katkı sağlayacaklarına inandığını belirten Tüfekçioğlu, "Balıkesir İş Kadınları Derneği bugün 66 üye sayısına ulaşmıştır. Derneğimizde sağlık, eğitim, turizm, işletme, tekstil, hukuk, madencilik, bankacılık ve birçok sektörden üyemiz bulunuyor. Bu üyelerimiz ile birlikte bir çok projeye ev sahipliği yapıyor ve kadınlarımızın sesi oluyoruz" dedi.
ÜRETİCİ KADIN MİSYONUNU ÜSTLENDİK
Balıkesir İş Kadınları Derneği`nin toplum içindeki kadın haklarını korumak ve çalışmayan kadınların tüketici konumundan çıkıp üretici konuma geçmeleri aşamasında büyük rol üstlendiklerini de söyleyen Tüfekçioğlu, "Biz iş dünyasına nitelikli, üretken ve etkin kadınlar kazandırmak istiyoruz. Bunun için de üreten ve üretmek isteyen tüm kadınları destekliyoruz" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı