Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAİKAD`TA İSİM DEĞİŞMEDİ

BAİKAD`TA İSİM DEĞİŞMEDİ

Balıkesir İş Kadınlar Derneği 10. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD) 10. Olağan Genel Kurulunu Otel Basri`de gerçekleştirdi. Dernek başkanı Nurbin Tüfekçoğlu, oy birliği ile yeniden Başkanlığa seçildi. Türkiye`de kadın dernekleri arasında en aktif olan ve sesini bir çok kuruma duyurmayı başaran BAİKAD`ın 10.olağan genel kurulunda derneğin önümüzdeki yıllarda yapacağı projeler hakkında bilgiler verildi. Dernek Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu bir çok resmi kurumu ziyaret ettiklerini belirterek derneğin her kurumla aktif bir şekilde çalışmaya hazır olduğunu dile getirdi. BAİKAD`ın her yıl artan üye sayısı ile büyük bir aileye dönüştüğünü ifade ede Tüfekçioğlu, "Balıkesir İş Kadınları Derneği olarak geride bıraktığımız süreçte güzel işler başardık. Gönül elçileri projesine katıldık, Hünerli eller projesinin kataloğunu hazırladık. Büyükşehir Kent Vizyonunda Kadın El Sanatları ve Girişimcilik projelerine katıldık. Kadın İstihdam ve girişimcilik hususunda da bir çok projeye imza attık" dedi.
KADIN PORTALI OLUŞTURU-LACAK
Derneğin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da muhtarlarla entegreli olarak çalıştığını belirten Başkan Tüfekçioğlu, muhtaç bir çok aileye de yardım yapıldığını ifade etti.
Balıkesir İş Kadınları Derneği Başkanlığının yanısıra bir çok görevde bulunduğunu söyleyen Tüfekçioğlu, "Ben Kagider`in de bir üyesi ve komitesinde görevde bulunuyorum. Bu yüzden bir yılın genellikle 6 ayını burada, diğer 6 ayını da dışarıda geçirmek zorunda kalıyorum. Türkiye`de bir kadın portalı oluşturacağız. Balıkesir ve Çanakkale bölgelerinde bu konuda çalışmalar yaptık. Bu projeyi hayata geçirebilirsek çok iyi olacak. Türkiye’de varlığını sürdüren kadın girişimci derneklerini ve üyelerini ortak paydada buluşturması açısından bir ilk niteliğindeki Türkiye Kadın Girişimcileri Platformu ile siz de Türkiye’nin her noktasındaki girişimci kadınlarla iletişime geçebilecek ve birbirinizi daha yakından tanıyabileceksiniz. Bu platform sayesinde üçüncü şahıslar da şirket ve ürünlerinizi görerek size ulaşma fırsatı yakalayıp büyüme potansiyelinizi artırabilecekler" dedi.
Balıkesir İş Kadınlar Derneği Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu`nun konuşmasının ardından üyeler kendilerini tanıtarak faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Nurbin Tüfekçioğlu`nun güven tazelediği BAİKAD`ın 10.olağan genel kurulunda yönetim de şu isimler yer alıyor: “Ayşen Kavunoğlu, Hürriyet Turan Tabanlı, F.Turfullu Örnekçi, Jale Bayraktar, Arzu Albayrak, Zeynep Sağlam, Hacer Konuk, Şule Şahan, Selda Mırıkyiğit, Sema Yıldırım” Denetim kurulunda ise "Şadıman Kantarlıoğlu, Esen Tunç Erkan, Ahu Gümüş"



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false