Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bakan Müezzinoğlu, Balıkesir´de

Bakan Müezzinoğlu, Balıkesir´de

Çalışma Bakanı Büyükşehir projelerini inceledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.
Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Bakan Müezzinoğlu´na, belediye hizmet binası giriş katında sergilenen mega projelerin maketlerini gösteren Başkan Uğur, projeler hakkında bilgi aktardı.
Balıkesir´de bir dizi programa katılmak üzere Balıkesir´e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu´na, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde belediye hizmet binası giriş katında sergilenen mega projelerin maketlerini gösteren Başkan Uğur, projeler hakkında bilgiler verdi.
Mega Projelerin MIPIM Fuarı´nda sergilendiğini söyleyen Başkan Uğur, projelere uluslararası dev şirketlerin talip olduğunu belirtti.
Bakan Müezzinoğlu´da Başkan Uğur´a projelerden ötürü teşekkür ederek Türkiye´yi dünyada en iyi şekilde tanıtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin şeref defterini imzalayan Bakan Müezzinoğlu´na Başkan Uğur tarafından Büyükşehir Belediyesi´nin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler verildi.
Ziyaret sonunda Başkan Uğur, Bakan Müezzinoğlu´na zeytinyağı, Yağcıbedir halısı ve Büyükşehir tarafından özel olarak Darphaneye bastırılan hatıra para hediye etti. Ziyaretin ardından Bakan Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığı´na ziyarette bulunarak Balıkesir´den ayrıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bakan Müezzinoğlu Balıkesir
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli