Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bakan Eroğluna el ense çeken Manyaslı vefat etti

Bakan Eroğluna el ense çeken Manyaslı vefat etti

14 Ekim 2010 tarihinde Manyas Barajı sol sahil sulama projesinin temel atma töreni sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğluna el ense çekmesiyle, törene katılan davetlilerin dikkatini çeken Ahmet Özgüngör Salur beldesinde vefat etti.

14 Ekim 2010 tarihinde Manyas Barajı sol sahil sulama projesinin temel atma töreni sonra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu`na el ense çekmesiyle, törene katılan davetlilerin dikkatini çeken Ahmet Özgüngör Salur beldesinde vefat etti.    
70 yaşında ve iki çocuk babası çiftçi Ahmet Özgüngör Manyas Barajı sol sahil sulama projesi temel atma töreni sonrası ani bir hareketle tören alanını terk etmekte olan Dr.Veysel Eroğlu`na katılımcıların şaşkın bakışları arasında el ense hareketi ile boynuna sarılmış ve kısa bir süre sohbet etmişti.
Saf kişiliği ile çevresinde tanınan Ahmet Özgüngör bir süre önce rahatsızlandığı ve tedavi gördüğü bugünde vefat ettiği belirtildi. Özgüngörün cenazesi Salur Merkez camiinde kılınan namaz sonrası belde mezarlığında toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli