Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bakan Kılıç, millilerimizi onurlandırdı

Bakan Kılıç, millilerimizi onurlandırdı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, milli sporcularımızı onurlandırdı. Muhteşem bir organizasyonla 62 yıllık Akdeniz Oyunları tarihindeki en başarılı organizasyonu Mersinde gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, milli sporcularımızı onurlandırdı.
Muhteşem bir organizasyonla 62 yıllık Akdeniz Oyunları tarihindeki en başarılı organizasyonu Mersin`de gerçekleştirdi. 
Büyük başarılara imza attığımız organizasyona Balıkesirli sporcularımız da damgasını vurdu. 
İlimiz adına güzel, anlamlı ve başarılı geçen organizasyon da, güreşte tüm rakiplerini yenen Yasemin Adar ve basketbol takımımızın başarılı oyuncusu İzzet Türkyılmaz altın madalyayı, boksta Ali Eren Demirezen finaldeki rakibine kaybederek gümüş madalyayı ülkemize kazandırıp Balıkesir`i onurlandırdılar. 
Bu başarı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından da takdirle karşılandığı için, başarılı sporcularımızı onurlandırmak ve bu başarıyı tüm halkımızın duymasını sağlamak amacı ile şehrimizin çeşitli yerlerine asılmak üzere dövizler (pankart) gönderdi. 
Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bakanımızın sporcularımızın başarısını kutlamak için göndermiş olduğu dövizleri, şehrimizin çeşitli yerlerine ve halkımızın rahatlıkla görebileceği alanlara astık, bakanımıza teşekkür ediyor ve Akdeniz Oyunlarında ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil eden sporcularımızı tekrar kutluyoruz denildi.        


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli