Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bal-Kes´e maaş jestini leblebi-gazoza benzetenleri ayıpladı!

Bal-Kes´e maaş jestini leblebi-gazoza benzetenleri ayıpladı!

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor´un içinde bulunduğu ekonomik zorlukları aşması için yardım seferberliği başlatılması adına iki maaşını Bal-Kes´e bağışlamasıyla birlikte, sembolik yardıma leblebi-gazoz yakıştırmasında bulunanlara c

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor´un içinde bulunduğu ekonomik zorlukları aşması için yardım seferberliği başlatılması adına iki maaşını Bal-Kes´e bağışlamasıyla birlikte, sembolik yardıma leblebi-gazoz yakıştırmasında bulunanlara cevap verdi.
Kafaoğlu, basına gönderdiği yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ?Bilindiği gibi, büyük Balıkesirspor taraftarı, muhteşem bir yürüyüş ile şehri harekete geçirdi. Akabinde biz ne yapabiliriz diye düşündük ve gücüm yettiğince, kişisel olarak iki maaşımı bağışladığımı açıklayarak şehrin en büyük markası için farkındalık oluşturmak istedim. Bu açıklamamın sonrasında, belediye başkan yardımcılarım, meclis üyelerimiz, müdürlerimiz, personelimiz de çağrıya kayıtsız kalmadı ve herkes gücü nispetinde destek olmaya çalıştı. Nihayetinde, tüm iyi niyetimle, zor durumda olan Balıkesirspor´umuz için bir sinerji oluşturmayı amaçlamıştım. Fakat bu sinerji oluşturma çabalarına ?Leblebi-Gazoz´ demek, insanlarımızı üzer ve incitir. Bakınız Yusuf´umuz, Balıkesirspor sevdası için harçlığından biriktirdiği kumbarasını aldı getirdi. Bu tür açıklamalar, yüreği Balıkesirspor için çarpan çocuklarımızın, insanlarımızın kalbini ve şevkini kırar. Biliyorsunuz, yavrumuzun tablet için biriktirdiği kumbaraya, Hakkari´den ses geldi ve bir uzman çavuşumuz çıktı bu evladımıza tablet bağışladı. Balıkesirspor için harekete geçen vatandaşlarımızın, gönlünden koparıp gücünün yettiği bağışları küçümseyerek onları incitmeyelim, yavrularımızı incitmeyelim. Bakın, otizmli Arda´mız çıktı yine Balıkesirspor için kumbarasını bağışladı. Sevinerek görüyorum ki, taraftarlarımızın başlattığı ve bizimde destek olduğumuz bu sinerji amacına ulaşmış durumda. Ramazan ayı içerisindeyiz. Biz bu şehrin temsil noktasındaki insanları olarak, söylemlerimize hassasiyetle dikkat etmeliyiz. Kalplerin yumuşadığı bu güzel günlerde, barışı-sevgiyi-kardeşliği yayalım. Bu konuyu daha fazla uzatmadan, büyük Balıkesirspor taraftarımızın başlattığı kampanyaya destek olmamız gerektiğine inanıyorum.?
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli