Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balayı 9 Temmuz´da Adalet Mitingi´nde

Balayı 9 Temmuz´da Adalet Mitingi´nde

Genç avukatlar Eylem ve Alper muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Genç avukatlar Eylem ve Alper muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.
CHP Balıkesir Milletvekili Av. Namık - Canan Havutça´nın kızları Av. Eylem Akyıldız ile Ali-Semra Akyıldız´ın oğulları Av. Alper Akyıldız´ın Bandırma Livatya düğün salonundaki düğün törenine siyaset, iş ve sanat dünyasının tanınmış ismi ile bine yakın davetli katıldı.
Siyaset dünyasından özellikle CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Topçu gibi siyasetçilerin yanında sanat dünyasından da sinema sanatçısı Erol Tezeren ve Ahmet Mekin katılmaları düğüne renk kattı.
Milletvekili Muharrem İnce, tören başlamadan önce yaptığı kısa konuşmasında genç çiftlere ?birbirinizi çok sevin, birbirinizi çok hoş görün? gibi tavsiyelerde bulunurken ülkede umutların tükenmediğine vurgu yaptı ve " Siz inşallah ülkeye hayırlı evlatlar yetiştireceksiniz. Ben başkaları gibi kaç çocuk yapacağınıza karışmam. Ama biz altı okçuyuz, kimseden aşağı kalmayız? demesi salonda yoğun alkış aldı.
Orkestranın çaldığı İtalyanca, İspanyolca klasik dansa şarkılarıyla başlayan düğün töreninde mutluluklarını tüm sevenleriyle paylaşan çift hareketli parçalarla adeta coştu. Daha sonra devam eden hareketli parçalarla davetliler gecenin geç saatlerine kadar dans pistini boş bırakmadılar.
Haber : Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: Balayı Temmuz Adalet Mitingi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli