Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Balayı Antalya´da

Balayı Antalya´da

Sinem ve Taygun Çifti ?evet´i düğünle taçlandırdı

Gazetemiz sahibi Mehmet ve Sibel Ertan çiftinin oğlu, gazeteci Taygun Ertan, yaşamını Bandırmalı emekli astsubay Mehmet ve Fadime Çoşan´ın biricik kızları, Susurluk´ta, bir devlet bankasında görev yapan Sinem Coşan ile birleştirdi.

Erdek Kafkas Motel´de gerçekleşen düğün coşkulu geçti.

Bundan iki yıl önce Bandırma Grand Asya Otel´de Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti´nin düzenlediği yemekte yüzlerce gazetecinin arasında kız arkadaşına evlenme teklifi ederek "evet" cevabını alan Taygun Ertan,  Sinem Coşan´ın bu sözünü nikah ile taçlandırarak, dünya evine girdiler.

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı düğün törenine birer mesaj gönderen Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Baş Danışmanı Ahmet Akın ile Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, genç çifti kutlarken, düğüne Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, Manyas Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Koman ve Erdek İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, Erdek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan, ile Zeytinli Mahallesi Muhtarı Ali Aydın ve Manyas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Semih Keleş törene katıldı. Erdek´in tanınan sanatçısı piyanist-şantör Volkan´ın sahne aldığı düğün töreninde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar yerlerinde oturamadı. Birbirinden güzel şarkılara kendi şovunu katarak konuklara eğlenceli anlar yaşatan Volkan, gecede tam not aldı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.                                

Haber Merkezi                                          



Anahtar Kelimeler: Balayı Antalya
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli