Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balık adamlar Bandırma´da

Balık adamlar Bandırma´da

Türkiye Sualtı Federasyonu 2015 yılı Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası dün Bandırma´da teknik toplantının ardından kortej yürüyüşü ile başladı.

Türkiye Sualtı Federasyonu 2015 yılı Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası dün Bandırma´da teknik toplantının ardından kortej yürüyüşü ile başladı.
Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası finali yapılacak yarışmalar ile devam edecek. Müsabakalara 89 sporcu ve antrenör, 26 hakem katılıyor.
Bandırma´da bir otelde gerçekleşen teknik toplantıda konuşan Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Asbaşkanı Doç. Dr.Şahin Özen:
?´ Bundan önce iki tane bölge şampiyonası yaptıklarına dikkati çekerek gazetecilere buradan 16 kulübü final müsabakalarına davet ettik. Yarın Bandırma da 16 kulübümüz Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecekler.
Burada bireyselde de ilk üçe giren sporcularımıza da madalya vereceğiz. Kulüplerde de ilk üçe giren kulüp ve sporcularımız madalya ve kupalarını alacaklar. Minimum sekiz maksimum 12 sporcuyu da ay sonuna yapılacak milli takım kampına davet edeceğiz. Tabi bu müsabakaların bir amacı da milli takım kamplarının aday kadrosunu oluşturmak. Aday kadroyu oluşturacak sporcuları belirlemek.´´dedi.
Şahin, Buradan üç asil iki yedek sporcu aday kadroya çağıracağız. Bu sporcularımız yurt dışında ülkemizi temsil etme hakkına sahip olacak. İspanya´da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacaklar.
Bandırma Belediye Başkanı´Dursun Mirza´nın da katıldığı Cumhuriyet Caddesinde başlayan kortej, Cumhuriyet Alanı´ndaki etkinlikle sona erdi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balık adamlar Bandırma
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli