Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkçı Nahit Doğruel toprağa verildi

Balıkçı Nahit Doğruel toprağa verildi

İlçemiz de 19 gün önce kaybolan tüm aramalara rağmen bir türlü bulunamayan Nahit Doğruelin cesedi Erdek Narlı ile İlhan köyleri arasında deniz kıyısında bulunmuştu.

İlçemiz de 19 gün önce kaybolan tüm aramalara rağmen bir türlü bulunamayan Nahit Doğruel`in cesedi Erdek Narlı ile İlhan köyleri arasında deniz kıyısında bulunmuştu.
2 Mart günü kaybolan üç balıkçıdan sonuncusu olan Nahit Doğruel`in, ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderilen cesedi ilçeye getirildi.
Dün Çarşı Camiinde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından ilçemiz mezarlığında toprağa verilen Nahit Doğruel`in cenazesine ilçemiz yerel yöneticileri, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.
Bilindiği gibi 19 gündür kayıp olan Nahit Doğruel`in cesedi Çarşamba günü vatandaşlar tarafından Narlı-ilhanlar köyü arasında bir koyda karaya vurmuş halde bulundu.
Gözyaşların sel olup aktığı cenazeye Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay, CHP Erdek İlçe Başkanı Hüseyin Sarı, çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli