Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir AK Parti A Takımı belli oldu

Balıkesir AK Parti A Takımı belli oldu

AK Parti Balıkesir´de 10 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen il kongresinin ardından, Yürütme Kurulu´nda yer alacak isimler belirlendi.

AK Parti Balıkesir´de 10 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen il kongresinin ardından, Yürütme Kurulu´nda yer alacak isimler belirlendi.
AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran liderliğinde, geçtiğimiz Pazartesi akşamı Avlu Kongre ve Kültür Merkezi´nde olağan yönetim kurulu toplantısı düzenlendi.
Toplantıda; İl Yönetim Kurulu asil üyeleri, İl Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri, İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu asil ve yedek üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkanı bir araya geldi.
Yürütme Kurulu´nun açıklandığı toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ?Kurmuş olduğumuz yeni il Yönetim Kurulumuzla Kuva-yi Milliye Şehrimiz Balıkesir için güzel projelere imza atacağız bunu yaparken de gönülden gönüle köprüler kurmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki 2023 seçimlerine kadar her an seçim olacakmış gibi tüm Yönetim Kurulu üyelerimizden Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızdan yönetimlerine teşkilat olarak ciddi, disiplinli ve en önemlisi gayret ve samimiyetle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.? dedi.
İşte! AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı´nın yeni A Takımı: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İl Başkan Vekili Vahdettin Çiftçi, Teşkilat Başkanı Mustafa Çanakçı, Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin İlhan, Seçim İşleri Başkanı Yusuf Erarslan, AR-GE Başkanı Ahmet Acaroğulları, Mali ve İdari İşler Başkanı Seyit Alper Kaya, Sosyal Politikalar Başkanı Nurten Arslan, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Nuri Çakmak, Yerel Yönetimler Başkanı Cüneyt Ermişler, Ekonomik İşler Başkanı Sezai Doğan, Dış İlişkiler Başkanı Cüneyt Kaba, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Bekir Yurttekin, İnsan Hakları Başkanı Hakan Aka, İl Sekreteri Mehmet Fatih Beyoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahid Bayram
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu