Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BALIKESİR BAYRAMLAŞTI

BALIKESİR BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Ersin Yazıcı evsahipliğinde Balıkesir Öğretmenevi´nde bayramlaşma töreni düzenlendi.


Vali Ersin Yazıcı ve protokol üyeleri, bayramlaşma törenine katılıp vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramın ilk günü düzenlenen tebrik programında halk ile Devlet ricali bir araya gelerek bayram güzelliğine yakışır bir kutlama yaptı.
SEVİNCİN DORUĞA ÇIKTIĞI GÜN
Bayram ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Vali Ersin Yazıcı, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Bayram günlerinde sevincin doruğa çıktığını belirten Vali Yazıcı, bayram kutlamasına vatandaşların yoğun katılımının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
HALKIMIZLA BERABER OLDUK ONUN İÇİN ÇOK MUTLUYUZ
Bayramların, geleceğe beslenen umudun yeşerdiği müstesna günler olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Bugün Balıkesirli hemşehrilerimizle ve tüm devlet dairelerinin müdürleriyle birlikte bayramlaştık. Halkımızla beraber olduk onun için çok mutluyuz. Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programımızda vatandaşlarımızla kucaklaştık." dedi.
TÜM İNSANLIĞA BARIŞ, KARDEŞLİK VE HUZUR
Ramazan Bayramı´nın Balıkesir´e, devletimize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eden Vali Ersin Yazıcı, "Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kez daha tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz. Ramazan Bayramı´nın; Balıke-sir´imizin, Devletimizin, milletimizin, tüm insanlığın ve dünyamızın barış, huzur ve sonsuz mutluluğa kavuşmasına vesile olmasını diler, bütün Balıkesirli Hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılar sunarım." şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BALIKESİR BAYRAMLAŞTI
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli