Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir BBB adayı Yılmaz, Bandırma´ya 2 müjde verdi

Balıkesir BBB adayı Yılmaz, Bandırma´ya 2 müjde verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun katılımıyla Bandırma´da gerçekleştirilen 5 bin kişilik mitingde, eşiyle birlikte sahneye çıkarak Bandırmalılara 2 müjde veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Vatandaşımıza danışmadan hiçbir işin altına

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun katılımıyla Bandırma´da gerçekleştirilen 5 bin kişilik mitingde, eşiyle birlikte sahneye çıkarak Bandırmalılara 2 müjde veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Vatandaşımıza danışmadan hiçbir işin altına imza atmayacağız" dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ın seçim çalışmalarına destek vermek için Bandırma´ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bandırma İnönü Caddesi´nde seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra Bandırma Dursunbeyliler Derneği´ni ziyaret etti ardından da Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen mitingde kendisini bekleyen 5 bin vatandaşa seslendi.
Seçim bürosunun açılışının ardından gittiği Bandırma Dursunbeyliler Derneği´nde konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Cumhur İttifakı adayımız Yücel kardeşimize Bandırma çok güçlü bir destek verecek. Hem Bandırma hem de Dursunbeyli hemşerilerinin güçlü desteği ile kendisini seçecek ve güçlendireceğiz." dedi.
Cumhuriyet Meydanı´nda 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen mitingde eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte vatandaşları selamlayan Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Vatandaşımıza danışmadan hiçbir işin altına imza atmayacak, katılımcılığı belediyeciliği Bandırma´da hayata geçireceğiz. Yapacağımız her işi vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare edeceğiz." dedi.
Bandırmalı vatandaşlarla yaptıkları istişareler sonucunda Bandırma Ağıldere Atık Barajı´nı 31 Mart Seçimleri´nden sonra kaldıracaklarını söyleyen Yücel Yılmaz, "Bu atık sahasını Millet Parkı´na dönüştürüp vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Burası Bandırma´ya yakışmıyor" dedi.
Cuma günü yapılacak proje tanıtım toplantısında Bandırma´da istihdama, eğitime, ulaşıma yönelik bir çok müjde vereceklerini söyleyen Yılmaz, "Bandırma´daki hiçbir okul kütüphanesiz, hiçbir okul Büyükşehir desteksiz kalmayacak. Tüm çocuklar bizim çocuklarımız, önceliğimizi onlara vereceğiz." dedi.
Yılmaz´dan sonra kürsüye gelen Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu´da, 31 Mart Seçimleri´nin hem şehirler hem de Türkiye´nin bekası ve geleceği açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı