Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Ok, AK Parti Bandırma´yı cezalandırdı

Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Ok, AK Parti Bandırma´yı cezalandırdı

Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı İsmail Ok, Bandırma´nın Büyükşehir konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıracaklarını söylerken, Millet İttifakı CHP Bandırma Belediye Başkan adayı Tolga Tosun´da ortak akılla hareket ederek bazı projelerini Büyükşeh

Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı İsmail Ok, Bandırma´nın Büyükşehir konusunda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıracaklarını söylerken, Millet İttifakı CHP Bandırma Belediye Başkan adayı Tolga Tosun´da ortak akılla hareket ederek bazı projelerini Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yaşama geçireceklerini söyledi.
Millet İttifakı İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok ile Millet İttifakı CHP Bandırma Belediye Başkan adayıTolga Tosun, Bandırma merkez ve Edincik kırsal mahallesinde seçim çalışmalarını birlikte yürüttü.
Bandırma´da İnönü Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, sevgi yolu ve balık halini ziyaret ederek Bandırma halkı ile buluşan Millet İttifakı adayları Bandırma´daki çalışmanın ardından Edincik halkıyla bir araya geldi.
Bandırma´nın Büyükşehir yasasıyla yaşadığı sorunları gündeme getiren İsmail Ok, Bandırma´nın AK Parti tarafından adeta hizmet edilmeyerek cezalandırıldığını söyledi.
Kendisinin Başkan olmasıyla birlikte Bandırma´nın Bandırma´dan yönetileceğine dikkat çeken Ok, Yücel Yılmaz´ın Balık halini kaldıracağı yönünde yaptığı açıklamalara da balıkçı esnafını ziyareti sırasında cevap verdi.
Ok,? Buradaki balıkçı esnafımızla görüşmeden, Bandırma halkının meşru temsilcisi belediye başkanı ile meclisi ile görüşülmeden böyle bir karar alınamaz. Alınsa da uygulanamaz. 10 gün sonra bunu yırtıp atarız.? dedi.
Balıkesir´in son 5 yılı kaybettiğinin altını çizen Ok, ayrıca bu dönemde Bandırma´nın da ayrıca cezalandırıldığını söyledi.
Seçimi kazandıkları takdirde Balıkesir genelinde birçok şeyin değişeceğini açıklayan Ok, ?Bandırma gibi muhalif belediyeler hak ettikleri yatırımı alamadılar. Bunu da Bandırma halkı yakından biliyor. Bu harami ve soygun düzeninin yıkılmasına sadece 10 gün kaldı. Millet İttifakının adayları omuz omuza, kol kola girerek seçimi kazanacak. Bandırma´da ne söyleniyorsa Balıkesir´de de o söylenmiş olacak. Birlik ve beraberlik içinde artık hizmet zamanı. Tolga Başkanımız ve ekibiyle birlikte bunu yakalayacağımıza inanıyorum.? dedi.
Tolga Tosun da İsmail Ok´un seçilmesiyle, birlik ve beraberlik içinde bir yönetim anlayışı ortaya koyarak bazı projeleri de Büyükşehir belediyesi ile yaşama geçirmeye hazırlandıklarını aktardı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false