Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir-Çanakkale birlikteliği göz kamaştırıyor

Balıkesir-Çanakkale birlikteliği göz kamaştırıyor

Balıkesir ve Çanakkale Valilerinin katıldığı, GMKA Toplantısı Edremit´te düzenlendi.

Balıkesir ve Çanakkale Valilerinin katıldığı, GMKA Toplantısı Edremit´te düzenlendi.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı´nın (GMKA) en üst karar merci olan Yönetim Kurulu olağan toplantısı Edremit İlçesi´nde gerçekleştirildi.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu Temmuz 2019 Ayı Toplantısı yapıldı.
Edremit ilçesinde yapılan toplantıya Dönem Başkanı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Tamer Semizoğlu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantının açılışında Vali Ersin Yazıcı, yaptığı konuşmada; ev sahibi sıfatıyla GMKA Yönetim Kurulu Üyelerini Balıkesir´de misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, toplantının bölge illeri için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Dönem içinde gerçekleştirilen çalışmalara değinen Dönem Başkanı Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise, "Bugün bölgemizin, Yönetim Kurulumuzun ve Ajansın gündeminde bulunan konulara ilişkin değerlendirmeler yapılacaktır. Bu kapsamda, uygulanmakta olan doğrudan faaliyet desteği, teknik destek programı, güdümlü projelerimiz ile diğer mali destek programlarının uygulama süreçleri gözden geçirilecektir." dedi.
Vali Tavlı´nın konuşmalarının ardından toplantı gündeminde bulunan diğer konular görüşülerek karara bağlandı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false