Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Çay Deresi Projesi temeli dün törenle atıldı

Balıkesir Çay Deresi Projesi  temeli dün törenle atıldı

Balıkesir´in çehresini değiştirecek "Çay Deresi Rekreasyon Alanı" projesi için temel atma töreni düzenlendi.

Balıkesir´in çehresini değiştirecek "Çay Deresi Rekreasyon Alanı" projesi için temel atma töreni düzenlendi.
Balıkesir´deki temel atma törenine Erdek´ten AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, partisinin Kadın Kolları Başkanı ve Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Pakize Ciciler ve AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Pektaş ile birlikte katılarak destek verdi.
?Çay Deresi Rekreasyon Alanı? Projesi temel atma töreninin ardından ilçeye dönen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, ?Çay Deresi Rekreasyon Alanı? projesi hakkında gazetemize verdiği bilgide; Balıkesir Atatürk Mahallesi´nde yapılacak proje alanında showroom binası, çocuk köyü, ticari ve sosyal alanlar, kongre merkezi, gölet, seyir havuzları, skate park (kaykay), 78.000 M2 yeşil alan, 43 bin 910 adet bitki, mini golf alanı ve teleferik istasyonu bulunacağını açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un temel atma töreninde yaptığı konuşmasında, projenin toplam 80 milyon 900 bin liraya mal olacağını ve projenin tamamının büyükşehir belediyesi tarafından hazırlandığını kendilerine aktarıldığını belirten Sever, projenin tamamlanmasıyla Balıkesir´in çekim merkezi haline geleceğini kaydetti.
Sever: ?Balıkesir´in Çay Deresi projesi Erdek için de örnek olacak?
Balıkesir için düğmeye basılan bu projenin Erdek içinde örnek bir proje olacağını ifade eden Sever, AK Parti kadrolarının Erdek yerelinde iktidara gelmesiyle birlikte Erdek merkez, Kapıdağ Yarımadası ile Paşaliman Adamızın tüm turizm çeşitleriyle birlikte marka bölge olacağına vurgu yapıp, Balıkesir´le startı verilen muhteşem projenin ilimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Sever, Balıkesir´de temeli atılan projenin açılış törenine, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, tüm ilçelerin AK Partili belediye başkanları, parti başkanları, belediye meclis üyeleri, parti yönetim kurulları ile partililerin katıldığını ifade etti.
Haber : Tuncay Ertan



ışık aktaş
29.08.2015 18:51:16
AK parti Erdekte ,iktidarda idi,Erdek marka olmadı--Erdekte ,koylar ve orman içine hiç yatırım yapılmıyor--Bir çok dış ülkeden güzel yer ama ,bakım yapılamıyor.

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli