Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´nden şehit ailelerine iftar yemeği

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´nden şehit ailelerine iftar yemeği

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, şehit aileleri ile gazi ve gazi yakınları onuruna iftar yemeği verdi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, şehit aileleri ile gazi ve gazi yakınları onuruna iftar yemeği verdi.
Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Ramazan ayı münasebetiyle Şehit, Gazi ve Malul aileleri onuruna Balıkesir Polis Evi´nde iftar yemeği verdi.
Düzenlenen iftar programında duygularını ifade eden İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, "İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle polis teşkilatımız içerisinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını arttırmak, şehitlerimizin geride kalan yakınları ve gazilerimizle soframızı paylaşarak daima yanlarında olduğumuzu tekrar hatırlatmak amacıyla bir araya geldik." diye konuştu.
Şehit yakınları ve gazilerin daima yanlarında olduklarını belirten Vali Yazıcı ise, iftar yemeğinde şehit yakınlarıyla bir arada olmaktan büyük bir onur ve gurur duyduğunu ifade etti.
Şehitlere olan borçların ne yapılırsa yapılsın ödenemeyeceğini vurgulayan Vali Yazıcı, "Şehitlerin emanetlerini yaşatmak için bize düşen, vatanın bütünlüğünü, millet birlikteliğini korumaktır. Şehit ailelerimizin ile gazilerimizin ve gazi yakınlarının devlet olarak da millet olarak da daima yanındayız. Şehit ve gazi aileleri bize milletimizin emanetleridir. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin mukaddes hatıraları bizim en değerli varlıklarımızdandır. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli