Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir girişindeki kavşak yapımını karayolları üstlenmiş!

Balıkesir girişindeki kavşak yapımını karayolları üstlenmiş!

Balıkesir Emniyet Köprülü Kavşağı ve Altıeylül Kavşağı Hastane Bağlantı Kolları yapım işinin Karayolları Genel Müdürlüğü´nce üstlendiğine yönelik basın açıklaması yapıldı.

Balıkesir Emniyet Köprülü Kavşağı ve Altıeylül Kavşağı Hastane Bağlantı Kolları yapım işinin Karayolları Genel Müdürlüğü´nce üstlendiğine yönelik basın açıklaması yapıldı.
MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ?Balıkesir Değişiyor? pankartlarıyla 20 Mayıs 2015 tarihinde görkemli törenlerle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin hizmeti olarak kamuoyuna sunulan Balıkesir Emniyet Köprülü Kavşağının Karayolları Genel Müdürlüğünce yapıldığının Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´un itiraf ettiğini açıkladı.
Milletvekili Ok, açıklamasında, ?Biz her daim halkımızdan aldığımız destekle yapılanların takipçisi olacağız. Yapılan her iyi ve güzel işe katkı sağlayacağımız gibi halkımıza karşı yapılan her türlü yanlış işin karşısında olacağız. Kendisine aldatmayı ve kandırmayı hedef edinen AKP´li Belediye Başkanı Edip Uğur´un halkımızı kandırmasına izin vermeyeceğiz? ifadelerine yer verdi.
Ok, konuşmasının devamında şunları kaydetti: ?Belediye asıl ihtiyaç olan hizmetleri değil de millete şov yapılabilecek alanlarda hizmet ediyor gibi görünmekte, merkezi hükümetin yaptığı birçok işi güya kendileri yapıyormuş gibi halkımıza lanse etmektedir. Bu olayda da bahsettiğimiz durumu gerek basın yolu ile gerekse kendi ağızlarından itiraf etmek zorunda kalmışlardır. Balıkesir Emniyet Köprülü Kavşağı ile Altıeylül Kavşağı Hastane Bağlantı Kolları Yapım İşi Ulaştırma Bakanlığınca yapılmakta olup Balıkesir Emniyet Köprülü Kavşağı 25 Mart 2016 tarihinde açılması gerekmektedir. Her iki işinde bitim tarihi 31 Aralık 2016 ya uzatılmasına rağmen Altıeylül Kavşağı Hastane Bağlantı Kolları Yapım İşine henüz başlanmamıştır. Bu tarihine kadarda bitmesi mümkün görülmemektedir.? Dedi.
Milletvekili Ok, konuyu TBMM´de dile getirme gerekçesini ise şöyle özetledi: ?Balıkesir Emniyet Köprülü Kavşağı ile Altıeylül Kavşağı Hastane Bağlantı Kolları yapım işine Ulaştırma Bakanının hemen el koyup, ulaşım çilesine son vererek Balıkesir halkı ve esnafının mağduriyetine son verilmesidir.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli