Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir İçin El Birliğiyle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Balıkesir İçin El Birliğiyle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Vali Ersin Yazıcı, Ankara´da temaslarda bulundu.


Başkent Ankara´da bir dizi temaslarda bulunan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adnan Ertem, Cumhurbaş-kanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Aselsan Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ile Kara Harp Okulu Komutanı Tuğgeneral Gültekin Yaralı´yı ziyaret etti.
Valilik görevine başladığı günden bu yana uyumlu çalışmaya, diyalog kanallarını geliştirmeye vurgu yapan, kamu yatırımlarının yakın takibini ve sonuçlandırılmasını öne çıkaran Vali Yazıcı, Ankara´da Bakanları, üst düzey bürokratları ziyaret etti.
Ankara´da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Vali Ersin Yazıcı, yapılan çalışmalar, yatırımlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Savunma Sanayi Başkanlığını ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı ile beraberindeki AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki, Balıkesir OSB Müdürü Mesut Eray, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, GMKA Genel Sekreteri Abdullah Güç, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Burcu Aydemir, Balıkesir Sanayi Odası Genel Sekreteri Engin Akyüz; Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile yaptıkları görüşmede ise, Balıkesir Sanayisi ve Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde yatırım fırsatları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
Balıkesir´in, sahip olduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendiren ve ülkenin gelişimine en fazla katkıyı sunan illerden biri olması için yoğun bir çaba harcadıklarını söyleyen Vali Yazıcı, Ankara´da çok verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, Balıkesir´in tüm projelerini yakından takip ettiklerini kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false