Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Balıkesir il protokolü karne heyecanına ortak oldu

Balıkesir il protokolü karne heyecanına ortak oldu

Balıkesir´de 187 bin 843 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Balıkesir´de 187 bin 843 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve il protokolü Ece Amca İlkokulu´nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
Başarılı bir yıl yarıyıl geçirerek karnelerini alan öğrencileri tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Çocuklarımızın neşesini görmek, onların mutluluğuna ortak olmak bizleri de çok heyecanlandırdı. Çocuklarımızın değerler üzerindeki gelişimleri, notlarından daha önemlidir. Kıymetli velilerimizden notları ne olursa olsun, ülkemizin değerlerine duyarlı birer birey olmaları hususuna dikkat etmelerini rica ediyorum" dedi.
Gazetecilerin sorusu üzerine öğrencilik ve öğretmenlik yaptığı yıllardan bahseden Başkan Yücel Yılmaz, okul yıllarında hiç zayıf almadığını, öğretmenlik yıllarında ise öğrencilerine düşük notlar vermediğini söyledi.
Tüm çocukların, desteklendikleri takdirde gelecekte çok başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyen Vali Ersin Yazıcı "Çocuklarımıza daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz. İlimizde eğitim ve öğretim çıtasının yükseltilmesi için özverili bir çalışma ve iş birliğinin önemine değinerek, Balıkesir´de eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik uygulamaya geçirilen BENGİ Projesi için hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir, bunun için gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışmalıyız." diye konuştu.
Vali Ersin Yazıcı, sözlerini yarıyıl tatilinin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması dileğinde bulunarak noktaladı.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli