Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir karar veremedi

Balıkesir karar veremedi

Paşaçiftlik´in Erdek Düzlerspor maçı itirazı Ankara´da

Erdek Ocaklar sahasında, 28.01.2018 tarihinde oynanıp 3-1 Erdek Düzlerspor´un üstünlüğüyle kapanan Erdek Düzlerspor-Paşaçiftlikspor maçındaki itiraz, Futbol Federasyonu Amatör İşler Disiplin Kurulu´na taşındı.

Söz konusu maçta, 12. dakikada oyuna giren Erdek Düzlerspor takımı oyuncusunun ?sahte? olarak oynatıldığını öne süren Paşaçiftlikspor yöneticileri, durumu devre arasında hakem Gökhan Varlık´a iletmişler, hakem, itiraz edilen oyuncunun fotoğrafını çektirmek istediyse de söz konusu futbolcu, fotoğrafı çekilemeden bir arabayla sahayı terk etmişti.

Bunun üzerine, Paşaçiftlikspor Kulübü, Balıkesir Amatör Futbol Tertip Komitesi´ne yazılı başvuruda bulunarak resmen itiraz hakkını kullanmıştı. Bu itiraz üzerine hakem ve gözlemci raporlarını değerlendiren komite, bu konuda bir karar alamayınca durumu Ankara´ya, Futbol Federasyonu Amatör İşler Disiplin Kurulu´na iletti. Bu itirazla ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu Amatör İşler Disiplin Kurulu verecek. Bu karar, Marmara Grubu 1. Amatör Lig´den Erdek Düzlerspor´un mu, Sarıköyspor´un mu düşeceği konusunda etkili olacak.

Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Balıkesir karar veremed
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli