Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir kırsal da yürütülen çalışmalardan memnun

Balıkesir kırsal da yürütülen çalışmalardan memnun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Balıkesir´de kırsal bölgelerde yürütülen çalışmaları İzmir´den takip ettiklerini açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu ziyaret etti. AR-GE´den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Balıkesir ziyareti kapsamında geldiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi girişinde Başkan Zekai Kafaoğlu tarafından karşılandı.
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Zekai Kafaoğlu Hamza Dağ´ı Balıkesir´de 6. Milletvekili olarak gördüklerini söyledi.
Başkan Kafaoğlu ?Balıkesir´de 5 milletvekilimiz var, beşi bir yerde diyoruz. 6. Milletvekilimiz İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 7. Milletvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu. Önümüzdeki dönemde Balıkesir´de tüm milletvekilleri almak istiyoruz.? dedi.
Sıcak ve samimi karşılamadan dolayı Başkan Zekai Kafaoğlu´na teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ?Önümüzdeki dönemde yerel seçimleri yapacağız. Bizim şu anda yönetmekte olduğumuz, idaresinde ve iktidarında bulunduğumuz belediyeler değerli, büyükşehir belediyeleri çok daha değerli çünkü yaptığımız vizyoner çalışmaların, insana dokunan, kalbe ve gönüle giren çalışmalarda başarılı olmalıyız. 2019 Mart seçimlerinde daha başarılı olmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Bunun için hep birlikte çalışacağız.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı