Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Milletvekili Ok,

Balıkesir Milletvekili Ok,

?İYİ Parti? kurucular kurulunda

Meral Akşener´in yeni partisi ?İyi?, 25 Ekim Çarşamba günü resmen kuruldu.
?İyi Parti?de kurucular kurulanda yer alan isimlerden biri de bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok oldu.
Sosyal medyayı da aktif kullanan isim olan İsmail Ok kimdir?
Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, 2009-2014 yılları arasında Balıkesir Belediye Başkanlığı görevinde bulundu. Bir yıl sonra yapılan her iki genel seçimde de MHP´den milletvekili oldu. Daha sonra partisinden istifa ederek, Akşener´in kuracağı partiye katılma kararı aldı.
İsmail Ok, 1964 yılında, Balıkesir-Kepsut-Hotaşlar köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu köyünde tamamladıktan sonra, 1979 yılında Bursa Tarım Meslek Lisesi´ne girdi.

Buradan, 1982´de Ziraat Teknisyeni olarak mezun oldu. 1982 yılında girdiği Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya-Fizik Bölümü´nü 1987 yılında bitirdi. Öğretmen olan İsmail Ok, daha sonra siyasete atıldı. MHP Balıkesir Milletvekili olan İsmail Ok. partisinden istifa etti.
Erdek´teki eski MHP´liler Akşener´e destek için Ankara´ya gitti
Ankara Yenimahalle Belediyesi´ne ait Nazım Hikmet Kültür Merkezi Kongre Salonu´nda 25 Ekim Çarşamba günü Meral Akşener önderliğinde kurulduğu açıklanan yeni parti için, Erdek´ten de MHP Erdek ilçe eski Başkanı Süleyman Sacit Yüksek ile eski yönetim kurulu üyeleri Ankara´da hazır bulundu.
MHP Erdek İlçe eski Başkanı Süleyman Sacit Yüksek´in eski yönetim kurulu üyelerinin, İYİ Parti´nin Erdek ilçe teşkilatının kurucuları arasında yer alması bekleniyor.

Haber : Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Milletvekili
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli