Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Balıkesir MÜSİAD, Suriye için kolları sıvadı

Balıkesir MÜSİAD, Suriye için kolları sıvadı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir Başkanı Tuncay Yıldız, hafta sonunu Afrin´de geçirdi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir Başkanı Tuncay Yıldız, hafta sonunu Afrin´de geçirdi.
MÜSİAD Balıkesir Başkanı Tuncay Yıldız, beraberinde Balıkesir İHH Başkanı Erman Elhan ile birlikte hafta sonu Afrin bölgesine giderek Balıkesir´li hayırseverlerin yardımlarını bizzat teslim etti.
Balıkesir´den toplanan yardım malzemelerini bölgeye ulaştıran heyet yardımları teslim etmenin yanında yakın zamanda bölgeye Balıkesir´den gidecek olan yardım TIR´ı için ihtiyaçların tespitini de yaptı.
Konuyla ilgili basına açıklama yapan MÜSİAD Balıkesir Başkanı Tuncay Yıldız şunları kaydetti: ?Öncelikle tüm İslam Alemi´nin Cuma günü idrak ettiği Miraç Kandilini kutlarım. Bu bölge mazlumun zulmü yaşamasıyla kaldığı çevreden herhangi bir dalın uzatılmadığında çok çok daha kötü durumlarla karşı karşıya kalınacağı bir coğrafya. Buradaki durumun ve yaşadığımız duyguların kelimelerle tarifi zor. Bizler ümmet derdini içinde hissedenler olarak bir nebze de olsa elimizden ne gelirse onu yerine getirmeye çalışıyoruz. Rabbimden tüm dünyadaki zulmün en kısa sürede bitmesini temenni ediyor, Balıkesirli hemşerilerimizin dikkatini buradaki zulme çekerek kardeşlerinden yardımlarını esirgememelerini diliyorum.?
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı