Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Sanayi Odası´nın toplantısında gerginlik

Balıkesir Sanayi Odası´nın toplantısında gerginlik

Erdek Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif 2. Başkanı Aksoy´dan Sarı´ya suçlama

İsmail Uğur´un başkanlığındaki Balıkesir Sanayi Odası´nın, Bandırma ve Erdek bölgesindeki üyelerinin katıldığı ?Bölgesel Ekonomik İstişare Toplantısı?, Edincik Hikmet Restoran´da yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın yanı sıra işadamları, kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılarak düşüncelerini açıkladığı toplantıda, Erdek Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi 2. Başkanı Tuncay Aksoy´un, toplantıda bulunmayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´ya yönelik suçlamaları havayı gerginleştirdi. Aksoy, konuşmasında, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın, kendilerine taşımacılık konusunda hiç yardımcı olmadığını, kooperatif yöneticilerine görüşmek için randevu bile vermediğini öne sürerken, şunları söyledi:
?Bizler, Tekirdağ-Erdek arasında taşımacılık yapıyoruz. Ancak Erdek Belediye Başkanı bize hiç yardımcı olmuyor.
İsterdim ki, bu toplantıya katılsın ve bu söyleyeceklerimi dinlesin. Ama gelmez, gelemez. Neyse ki burada, vekili (Erdek Ticaret Odası Başkanı, Hüseyin Sarı´nın eşi Mimar Özlem Sarı´yı kastediyor) burada. Hüseyin Sarı, Bandırma-Erdek-Narlı arasındaki yolun yapılmasına da destek vermiyor.?
Özlem Sarı´nın bu suçlama nedeniyle söz almak istemesine, toplantıyı yöneten Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, havayı daha da germemek adına izin vermediler. Ancak daha sonra konuyla ilgili olarak düşüncelerini açıklayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, şöyle konuştu:
?Yöneticileri elbette ki eleştirme hakkına sahipsiniz. Ancak bunu yaparken, üslubunuza dikkat etmelisiniz. Kavga ederek, hiçbir sonuç alamazsınız. Kaldı ki, bu arkadaşımızın Erdek Belediye Başkanına, Bandırma-Erdek-Narlı arasındaki yol için getirdiği eleştiri yanlıştır. Çünkü bu yol, Karayolları Genel Müdürlüğü´nün sorumluluk alanı içindedir.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli