Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir Satranç Kulübü törenle açıldı

Balıkesir Satranç Kulübü törenle açıldı

Balıkesir Satranç Kulübü (BSK) Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay´ın da katıldığı törenle açıldı.

Balıkesir Satranç Kulübü (BSK) Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay´ın da katıldığı törenle açıldı.
"Doğru Hamlede Buluşalım" Satranç Projesi kapsamında Altıeylül ve Karesi ilçelerindeki birinci sınıf öğrencilerine satranç takımı dağıtmak için Balıkesir´e gelen TSF Başkanı Gülkız Tulay, Balıkesir Satranç Kulübü´nün açılışına katıldı.
Açılış kurdelesini kesen TSF Başkanı Gülkız Tulay, ?Destek olan herkesin ellerine sağlık, çok güzel bir kulüp olmuş. Balıkesir ve Türk satrancına hayırlı olsun" dedi.
Satranç sporunun Balıkesir´de çok hızlı bir gelişme kaydettiğine dikkat çeken Tulay, Balıkesir Satranç Kulübü´nün başarılı sporcular yetiştireceğine inandığını söyledi.
Satranç sınıflarını gezen ve çok beğendiğini söyleyen Tulay, minik sporcularla anı fotoğrafı çektirdi.
Balıkesir Satranç İl Temsilcisi ve aynı zamanda BSK Başkanı olan Erdem Özgören, " Üç yıldır ilimizde satranç adına çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Bugün de hem ´Doğru Hamlede Buluşalım´ projesini ilimizde hayata geçiriyoruz, hem de ilimize yeni bir satranç kulübü kazandırıyoruz. Böyle önemli bir günde kulübümüzün açılışına katılarak bizleri onurlandıran Başkanımız Gülkız Tulay´a, ve açılışta bizleri yalnız bırakmayan tüm satranç severlere teşekkür ediyorum" dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli