Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Tarım ve Orman Müdürü Alkan, Erdek´te

Balıkesir Tarım ve Orman Müdürü Alkan, Erdek´te

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Erdek Tarım ve Orman Müdürlüğü´nü ziyaret etti.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Erdek Tarım ve Orman Müdürlüğü´nü ziyaret etti.
Balıkesir Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, ziyarette Erdek Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş´tan, ilçemizdeki tarım ve hayvancılığının genel durumu hakkında bilgi alarak, ilçe müdürlüğü çalışmalarını yerinde inceledi.
Daha sonra İl Müdürü Alkan, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Şenol´u ziyaret etti.
Marmarabirlik Erdek Şubesi Lisanslı Zeytin Deposu´nda incelemelerde bulunan İl Müdürü Alkan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen´den Lisanlı Zeytin Deposu çalışmaları hakkında bilgi alarak bölgede uygulanması planlanan proje ve yatırım hedeflerini görüştü.
Alkan, kırsal Ballıpınar Mahallesi´nde
Erdek´te gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından İl Müdürü Alkan, kırsal Ballıpınar Mahalesi´ni ziyaret etti.
Kapıdağ yarım adasının kuzey yakasında bulunan kırsal Ballıpınar Mahallesi´nde coğrafi işaretli mor soğan hasadını izleyen İl Müdürü Alkan, hasat yapan çiftçilerle sohbet etti.
Kendine özgü yetiştirme ve paketleme yöntemi olan kırmızı soğan yetiştiricilerinin çalışmalarını yerinde inceleyen İl Müdürü Alkan, coğrafi işaretli mor soğana katma değer sağlayacak çalışmalar ile uygulanması planlanan projeler üzerine üreticiler ile fikir alışverişinde bulundu.
İl Müdürü Alkan´ın Ballıpınar Mahallesi ziyaretine, Erdek Tarım ve Orman Müdürü Dilek Işıktaş ile mahalle muhtarı Necmi Sezer eşlik etti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı