Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir Teşkilatları Erdek´te buluştu

Balıkesir Teşkilatları Erdek´te buluştu

MHP Erdek İlçe Başkanlığı tarafından, Ramazan ayı nedeniyle iftar organizasyonu düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdek İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine parti yöneticileri ve çevre ilçe teşkilatlarında görev yapan partililer yoğun katılım gösterdi.

Erdek Ali Haydar Sarı Sahil Bandı´nda hizmet veren Cafe 29´da düzenlenen iftar yemeğine MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, MHP Balıkesir Milletvekili Adayları  Sabire Zümrüt Temizer ve Mehtap Akgül, MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal,  MHP Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın, MHP Bigadiç İlçe Başkanı Emine Aygül, MHP Dursunbey İlçe Başkanı Mustafa Özkan, MHP Erdek İlçe eski Başkanı Haluk Nazlıoğlu, Erdek Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, Erdek Romanlar Derneği Başkanı Yaşar Demirörs ile partililer katıldı.

MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "Bugün Erdek İlçe Teşkilatımızın iftar yemeğine katıldık.  Milletvekili adaylarımız ve ilçe teşkilatlarımızda aramızda. Teşkilatlarımızla birlik beraberlik içerisinde 24 Haziran seçimlerine hazırlık çerçevesinde iftar yemeklerinde buluşuyoruz. Erdek İlçe Teşkilatımıza hazırlamış oldukları güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Erdek halkından 24 Haziran seçimlerinde destek bekliyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin de ifade ettiği gibi ?Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben´ düşüncesine uygun olarak ülkemizin gelmiş olduğu duruma bakıldığında küresel ve yerli güçler tarafından Türkiye Cumhuriyeti  Devleti üzerinde oynanan yıkım projesine dur demek amacı ile güçlü bir MHP´yi mecliste bulundurmak adına Milliyetçi Haraket Partisi´nin genç  ve dinamik kadrolarına oy vermelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

MHP Erdek İlçe Başkanı  Fatih Bağcı ise katılımcılara teşekkür ederek başlığı konuşmasında şöyle konuştu: ?Millet olarak istediğimiz kardeşlik, birlik, beraberliğin burada toplandığımız gibi olmasını Yüce Allah´tan dilerim. Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakına sahip çıkıp, değişim olsun diyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız. Biliniz ki ülkücü şehitlerimiz, bizim şerefli geçmişimizin abideleridir. Mücadeleleri rehberimiz, davaları yolumuzdur. Bu vesileyle millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş tüm aziz şehitlerimizi, kutlu dava yolcusu ülküdaşlarımızı, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyi bir kez daha minnet ve şükran hislerimle anıyor, Cenabı-ı Allah´tan hepsine rahmet diliyorum.? Haber: Tuncay Ertan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli