Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Valiliği´nden gözaltı açıklaması

Balıkesir Valiliği´nden gözaltı açıklaması

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Edip Uğur´un eşi hakkında açıklamada bulundu.

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Edip Uğur´un eşi hakkında açıklamada bulundu.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, belediye başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalan Edip Uğur´un eşi Nurgül Uğur´un gözaltına alındığını ileri sürmüştü.
Balıkesir Valiliği bu iddia üzerine açıklama yaptı.
Balıkesir Valiliği´nden yapılan yazılı açıklamada, Ahmet Edip Uğur´un eşi Nurgül Uğur´un gözaltına alındığı iddialarının doğru olmadığı belirtildi.
İşte! Balıkesir Valiliği´nden yapılan yazılı açıklama: ?Bugün bazı haber sitelerinde yayınlanan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça´nın iddia ettiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Edip Uğur´un eşinin 1 gün süre ile gözaltına alındığına dair haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür asılsız iddialar Ahmet Edip Uğur ve ailesini de rencide etmektedir. 7/24 üstün hizmet anlayışıyla görev yapan güvenlik güçlerimizi de zan altında bırakmak en büyük haksızlıktır. Sayın milletvekilimizin hayal ve dedikodu kaynaklı mesnetsiz ifadeleri sorumluluk anlayışı ile bağdaşmamaktadır. Güvenlik güçlerimiz moral bozucu bu ve buna benzer açıklamalara karşın her zaman sorumluluk bilincini koruyarak görev yapmaya devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false